Sme hrdými dodávateľmi našich služieb a produktov pre spoločnosti a samosprávy

NÁJDETE NÁS NA NOVEJ ADRESE
ŠTÚROVA 140B NITRA-MLYNÁRCE!

AKO SA K NÁM DOSTANETE?

Kto sme a čo robíme…

Spoločnosť MS Gastro, s. r. o. vznikla v roku 2006 za účelom poskytovania gastronomických služieb. Zakladateľom a majiteľom spoločnosti je Marek Stanek, ktorý ju aj riadi.

MISIA SPOLOČNOSTI MS GASTRO

Našim cieľom je poskytnúť klientom kompletný gastronomický produkt v podobe kvalitného jedla a dokonalého servisu v priestoroch našich prevádzok alebo priamo u klienta.

Závodné a firemné stravovanie

Sme hrdým dodávateľom stravovacích služieb popredným výrobným a distribučným spoločnostiam v nitrianskom kraji. Vo väčších prevádzkach, ktoré disponujú  vhodnými priestormi (jedáleň, kantína) zabezpečujeme výdaj stravy. Do menších firiem a domácností dodávame porcované hygienicky balené jedlo  (používame špeciálnu technologiu balenia do čiastočného vákua).

Poctivé dobroty, Catering servis

Pozrite si náš katalóg Poctivých dobrôt a zistíte, že príprava domácej alebo firemnej oslavy môže byť jednoduchšia, ako ste čakali. Obložené misy, chlebíčky, pagáče alebo štrúdle od nás budú ozdobou každej oslavy alebo priateľského stretnutia.

Zabezpečíme komplexne vašu súkromnú oslavu alebo firemnú akciu. Počas firemného večierku, oslavy, svadby alebo priateľského posedenia sa venujte svojim hosťom, všetko ostatné bude naša starosť. Akciu naprojektujeme podľa vašich predstáv a požiadaviek, kompletne pripravíme a zrealizujeme.

Výrobky od kuchára

Buďte viac s rodinou a menej za sporákom! Výrobky od kuchára je produktová rada jedál pripravovaných z kvalitných surovín podľa tradičných receptúr. Výrobky sú určené pre predajne potravín, predajne lahôdok, bufety alebo bistrá. Balenie hotových jedál je realizované systémom čiastočného odsatia vzduchu, vďaka čomu vieme garantovať predĺženú trvanlivosť až 7 dní bez vplyvu na kvalitu výrobku. Distribúcia výrobkov je zabezpečená chladiarenskými vozidlami.

TRADÍCIA

Veríme v skúsenosti a múdrosť našich predkov, preto sa pri výbere a príprave jedla riadime tradičnými receptúrami a spôsobmi prípravy jedla. Odmietame používanie potravinárskych náhrad, polotovarov a rôznych umelých zmesí či dochucovadiel.

KVALITA

Je pre nás veľmi dôležitá, preto ju kontrolujeme už pri procese prípravy jedla. Dáme na kvalitu surovín, ktoré si preverujeme priamo u dodávateľov. Recepty pripravujeme tak, aby sme varili z čerstvých a sezónnych surovín. Prísne dohliadame aj na samotnú prípravu jedla, aby boli dodržané predpísané technológie varenia a jedlo nedegradovalo nesprávnou úpravou.

ZÁŽITOK

Jedlo musí byť dokonalým zážitkom pre všetky zmysly. Naším cieľom je viac, ako iba eliminovať hlad, naše výrobky musia zároveň potešiť aj dušu a spríjemniť deň.

Objednajte si chutný obed, catering alebo oslavu od profesionálov

REFERENCIE

Rezňová misa, hodová misa - úžasné, chutné a krásne naaranžované. Určite odporučíme ďalej a takisto do budúcna sa vrátime k vám!

Eva K.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Som veľmi spokojná! Prajem všetkým veľa zdravia a pohody a kuchárom dobré ocenenie za peknú prácu.

Nováková N.Firemná Facebook stránka MS Gastro

To je super. Skvelý nápad,že je také niečo v Nitre. Mnohým ženám odpadne práca na prípravu osláv či sviatkov.

Murphy F.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Úžasné jedlá ako u Starej matere v Nitre, tak aj výrobky, či Catering, ako aj všetko od MS Gastro:)

Zuzana H.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Mala som buchty a môžem povedať, že sú výborné. Vysmažila som karfiol a aj tatárska nemala chybu! Pre mňa 1*** Ďakujem

Soňa M.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Mala som od vás požičané na 60tku šafingy. Objednané viacero chodov, vrátane vývaru so slížikmi. Touto cestou by som sa vám chcela veľmi pekne za všetko poďakovať. Bolo všetko,, typ top na 1****!! Ďakujem Želám Vám veľa zákazníkov a hlavne nech sa Vám dobre vari.

Soňa M.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Ďakujeme za suuper rezňovú misu, ktorú sme si objednali na oslavu, bola super, MS Gastro chceme sa veľmi pekne poďakovať aj za oslávenkyňu.

Mária H.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Objednali sme si misu s rezňami, bola výborná. Môžem odporučiť. Nabudúce objednávame misu Junior.

Gabriela N.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Ďakujem, varia zodpovedne a hlavne dobre. Všetko ochutené tak, ako to má byť. Konečne v Nitre super reštaurácia. Ďakujeme všetkým zamestnancom a hlavne nech sa Vám všetkým darí.

Soňa M.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Dnes so mala väčšiu objednávku a veľká vďaka, bolo to výborné, odporúčam pre tých, čo ešte váhajú.

Anna S.Firemná Facebook stránka MS Gastro

Odporúčam tieto obložené misy. Objednal som si a v sobotu som dostal ešte horúcu obloženú misu plnú rezňov s oblohou. Ďakujem celej firme, synovi sa to veľmi páčilo a celá rodina si pochutnala a za túto cenu sa to fakt oplatí. Seriózne jednanie, vrelo odporúčam

ShammanRekaGoogle Firemný Profil MS Gastro