Poctivý Obed

Každému zamestnávateľovi zo zákona vyplýva povinnosť zabezpečiť dennú stravu pre svojich zamestnancov. Spôsobov, akými sa táto zákonná povinnosť dá splniť, je viac. Ak chcete svojim kolegom ukázať, že vám na nich záleží, jedným zo spôsobov je odmeniť ich kvalitným obedom.
Poctivý obed, ako už názov naznačuje, je divízia spoločnosti, ktorá sa venuje komplexnému zastrešeniu firemného stravovania.
Hotové jedlo distribuujeme buď ako kalibrované porcie, alebo vo várniciach pripravených na výdaj. Aktuálne zabezpečujeme výdaj stravy vo viacerých prevádzkach. Výdaj zabezpečujeme vlastnými pracovníkmi alebo nami zaškoleným pracovníkom zákazníka. V prípade záujmu zabezpečíme výdaj stravy aj vo vašej jedálni alebo iných vhodných priestoroch. Ak takýmto priestorom nedisponujete, radi vám pomôžeme s jeho zriadením
Aj napriek tomu, že denne pripravujeme jedlo pre takmer 700 stravníkov, pri príprave sa nám darí dodržiavať naše základné hodnoty, ktorými sú tradícia, kvalita a zážitok, a preto má nami ponúkané jedlo charakter skôr minútkovej kuchyne.
Denne je k dispozícii 5 hlavných jedál a 2 druhy polievok. Menu je postavené tak, aby si dokázal vybrať každý podľa chuti alebo stravovacích návykov. V dennej ponuke sú 3 mäsové jedlá, zeleninový alebo cestovinový šalát, nemäsové jedlo a zeleninové jedlo. Ponuka tvoria tradičné jedlá stredoeurópskej kuchyne. Najradšej varíme slovenské, české a maďarské špeciality.
Objednávanie jedla je možné prostredníctvom telefónu alebo mailu vždy deň vopred. Naše operátorky vám ochotne poradia pri výbere alebo v prípade nejakých nejasností.

Denné Menu

Polievka + Hlavné jedlo
3,60€

TÁTO CENA NEPLATÍ PRE ZMLUVNÝCH (FAKTÚROVÝCH) ODBERATEĽOV

OBJEDNÁVKY
0904 878 707
poctivyobed@poctivejedlo.sk
  • OBJEDNÁVKY PRÍJMAME DEŇ VOPRED V ČASE OD 7.00 DO 14.00. DOOBJEDNÁVKY JE MOŽNÉ USKUTOČNIŤ V DANÝ DEŇ OD 7.00 DO 8.30.
  • NA SOBOTU JE MOŽNÉ USKUTOČNIŤ OBJEDNÁVKU LEN DEŇ VOPRED.
  • VÝBER Z KOMPLETNEJ PONUKY GARANTUJEME JEDINE PRI OBJEDNÁVKE DEŇ VOPRED
  • MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY UŽ AJ V DANÝ DEŇ (OKREM SOBOTY) – CENA MENU 3,90€ (MINIMÁLNA OBJEDNÁVKA 2 OBEDY)

ŠTVRTOK – 19.4.2018  

0,33l A: Francúzska polievka s cestovinou , B: Domáci hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Pečené bravčové koleno s paprikovými zemiakmi, chrenom a baraními rohmi (A1)
  2. 100g/200g Hovädzí jemne pikantný mexický guláš s ryžou a kyslou uhorkou  (A1)
  3. 100g/200g Vyprážané kuracie prsia vo vínovom cestíčku so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 100g/200g  Domáca tvarohová žemľovka s malinami   (A1,3,7)
  5.  380g Granatierský pochod s kyslou uhorkou  (A1,3,7)

 

PIATOK – 20.4.2018 

0,33l A: Ruský boršč s chlebom, B: Domáci slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové ragú na poľovnícky spôsob s cestovinou  (A1,3,7)
  2. 100g/200g Vyprážaná tilápia s majonézovým šalátom   (A1,3,4,7)
  3. 100g/200g Kurací rezeň v kukuričných lupienkach so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 120g/200g Grilovaný hermelín s varenými petržlenovými zemiakmi a tatárskou omáčkou  (A7)
  5.  380g Sladké knedličky s ovocnou plnkou preliate vyčíreným maslom (A1,3,7)

 

SOBOTA – 21.4.2018

0,33l A: Domáci slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/ 200g Kurací soté s hráškom a kukuricou s ryžou (A1,7)
  2. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovou kašou a cviklou (A1,3,7)

 

PONDELOK – 23.4.2018

0,33l A: Karfiolová polievka s jarnou zeleninou ,  B: Domáci slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové soté na dubákoch so slovenskou ryžou a kyslou uhorkou  (A1,3,10)
  2. 100g/200g Kuracie soté s kari omáčkou a dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Kurací rezeň v špenátovom cestíčku s americkými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7,)
  4. 380g Gnocchi s krémovou  nivovou omáčkou  (A 1,3,7)
  5. 380g Domáce šúlance s orechami a vyčíreným maslom (A1,3,7)

 

UTOROK – 24.4.2018

0,33l A: Talianska rajčinová s bazalkou a cestovinou, B:Domáci hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Hovädzí španielský vtáčik s dusenou ryžou a kyslou uhorkou (A1)
  2. 100g/200g Kuracie prsia plnené sušenou rajčinou a mozzarelou so šťuchanými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A3)
  3. 100g/200g Bravčový rezeň v zázvorom cestíčku so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Bryndzové halušky s opraženou slaninkou a mladou cibuľkou (A1,3,7)
  5. 380g Čerstvý zeleninový šalát s rajčinami a štyrmi druhmi syra s bylinkovým dressingom (A3)

 

STREDA – 25.4.2018

0,33l A:  Zemiaková kyslá s kôprom a chlebom,  B: Domáci slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové medailónky na orientálny spôsob s hranolkami  (A1,3,7)
  2. 100g/200g Tortilla plnená kuracím gyrosom, čerstvou zeleninou a bbq dressingom  (A1,6,7)
  3. 100g/200g Kurací rezeň obalený v kukuričných lupienkoch so šťuchanými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 150g/200g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (A1,3,7)
  5.  380g Čerstvý zeleninový šalát s chrumkavými kuracími krídelkami  a bylinkovým dressingom  (A)

 

ŠTVRTOK – 26.4.2018  

0,33l A: Fazuľová polievka Starej matere so širokými rezancami , B: Domáci hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Hovädzí guláš s viendenskou cibuľkou a domácou parenou knedľou  (A1,3,7)
  2. 100g/200g Bravčové medailónky plnené sušenou slivkou s americkými zemiakmi  (A1)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v sézame s majonézovým zemiakovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g  Sladké pirôžky plnené ovocným lekvárom, posypané opraženou strúhankou a vyčíreným maslom (A1,3,7)
  5.  100g /200g Vyprážaný encián s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (A1,3,7)

 

PIATOK – 27.4.2018 

0,33l A: Gulášová polievka s chlebom, B: Domáci slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Štefanská fašírka so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Grilovaná tilápia so slovenským zemiakovým  šalátom   (A1,3,4,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný morčací rezeň s americkými zemiakmi, tatárskou omáčkou  a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 120g/200g Šampiňónový perkelt s cestovinou  s kyslou oblohou (A1,3,7)
  5.  380g Čerstvý zeleninový šalát s kuracími nugetkami , olivami a grilovaným toastom   (A1,3,7)

 

SOBOTA  – 28.4.2018

0,33l A: Domáci slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/ 200g Kurací soté s hráškom a kukuricou s ryžou (A1,7)
  2. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovou kašou a cviklou (A1,3,7)

 

 

Alergény

1-Obilniny obsahujúce lepok, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica, 11-Sézam

Hmotnosti mäsa sú uvádzané v surovom stave.

Garancia dokonalých služieb

Spoločnosť MS Gastro, s. r. o. pôsobí v gastronómii už takmer 11 rokov. Už v začiatkoch nášho pôsobenia sme si uvedomili, že jedinou možnosťou ako natrvalo udržať kvalitu služieb, je ponúknuť zákazníkovi garanciu dokonalých služieb. Ak prevezmeme v plnej miere zodpovednosť za každú jednu porciu jedla musíme zabezpečovať služby kompletne vo vlastnej réžii a nespoliehať sa na služby externých dodávateľov.

Garancia dokonalých služieb je obsiahnutá v 5. bodoch:

Jedlá varíme z preverených surovín od stabilných dodávateľov. Uprednostňujeme lokálne suroviny, u ktorých je zaručená čerstvosť a pôvod.

Disponujeme vlastnými výrobnými priestormi s najmodernejšou varnou technológiou a tímom profesionálnych kuchárov.

Objednané jedlo vám pripravíme ako kalibrované porcie alebo ho prinesieme v špeciálnych gastronádobách. V prípade väčších objednávok a vhodných priestorov zabezpečíme výdaj stravy.

Na presun používame vlastný vozový park, ktorým vám jedlo privezieme. Počas transportu dbáme na to, aby si jedlo zachovalo všetky dôležité vlastnosti a nedošlo k jeho znehodnoteniu.

Jedlá vyrábame na základe vlastných overených receptúr. Dbáme na pestrosť ponuky no najobľúbenejšie jedlá zaraďujeme častejšie.

Objednajte si poctivý obed navarený profesionálmi

  • Rezeň so zemiakmi
  • Catering - steak
  • Catering - pirohy
  • Catering - losos
  • Zemiaková polievka s kôprom
  • Šišky
  • Catering - šúlance s makom
  • Halušky
  • Paprikáš, perkelt
  • Kurací vývar
  • Bôčik
  • Rezeň so zemiakovým šalátom
  • Klobáska, jaternica, zabíjačka
  • Vyprážaný karfiol
  • Steak

REFERENCIE