Poctivý Obed

Krásny deň, predstavujeme Vám Poctivý obed.

  1. Prevádzkujeme kantíny vo veľkých závodoch, kde naše Poctivé jedlo privezieme a následne ho náš tím servíruje na porcelánový inventár. Radi vytvoríme vo vašich priestoroch takúto malú reštauráciu a ako bonus pre Vás bude bufet, kde sa Vy a Vaši kolegovia počas pracovnej prestávky môžete občerstviť alebo nadesiatovať. V takýchto bufetoch sú v ponuke domáce obložené bagetky, šaláty, pomazánky, čerstvo napečené pečivo, kávička typu Espresso, čapovaná kofola a mnoho mnoho ďalšieho. V závodných kantínach ponúkame na výber z 2 polievok a 5 – 7 hlavných jedál. Grátis máte k obedu citronádu alebo ovocnú limonádu. Cena za kompletný obed je už od 3,10€ s DPH, v závislosti od počtu jedál.
  2. Poctivý obed balíme do termoportov a vozíme Vám ho do firiem. Jednoducho si zavoláte na 0904878707, a objednáte si svoj Poctivý obed (jedálny lístok je nižšie). Objednávky prijímame deň vopred do 14.hodiny a v aktuálny deň do 10.hodiny. Minimálna objednávka sú 2 obedy. Bežná cena pre nepravidelných odberateľov je 3,80€ s DPH. Pri pravidelných odberoch garantujeme cenu už od 3,50€ s DPH v závislosti od počtu jedál. Tieto uvedené ceny sú konečné. Takže balenie a aj dopravu máte od nás Grátis.
  3. Prevádzkujeme verejné stravovacie zariadenia, kde samozrejme tiež nájdete Poctivý obed – Reštauráciu Izba starej matere, na Radlinského 8 v Nitre, ktorú si hostia obľúbili aj na usporadúvanie svojich osláv a Poctivú kantínu na Bratislavskej 17, tiež v Nitre. Viac info v sekcii POCTIVÁ KANTÍNA.

Práve ste našli spoľahlivého a poctivého partnera, ktorý sa postará aby Vaši zamestnanci a kolegovia boli v práci usmiati a nabití energiou. Po poctivom obede Vám bude príjemne, nebudete zažívať tráviace ťažkosti, a popoludnie bude pre Vás nádherné a harmonické.

Pozabudnete si občas objednať obed, alebo ste prišli do práce neskôr? To vôbec nevadí. My sme tu pre vás, a našim poslaním a vášňou je priniesť Vám energiu, energiu vo forme Poctivého jedla. Preto žiadne stresy ak je práve 11.hodín a vy sa nemôžete pohnúť z práce, zavolajte nám (0904878707) a my sa postaráme o ostatné.

UŽ NEBUDETE MAŤ NOČNÉ MORY Z VÁŠHO OBEDA. NAŠLI STE POCTIVÝ OBED. DOBRÚ CHUŤ A VEĽA ENERGIE 🙂

Denné Menu

POCTIVÝ OBED VÁM VOZÍME, ALEBO HO NÁJDETE V REŠTAURÁCII IZBA STAREJ MATERE NA RADLINSKÉHO 8, V POCTIVEJ KANTÍNE NA BRATISLAVSKEJ 17, A V ĎALŠÍCH FIREMNÝCH KANTÍNACH.

OBJEDNÁVKY PRIJÍMAME NA NIŽŠIE UVEDENOM TELEFÓNNOM ČÍSLE A TO DEŇ VOPRED DO 14.00 HOD A V AKTUÁLNY DEŇ DO 9.00 HOD, VOZÍME MINIMÁLNE 2 OBEDY.
0904 878 707
poctivyobed@poctivejedlo.sk
  • CENA MENU NA DONÁŠKU – 3,80€ (minimálna objednávka 2 obedy)
  • CENA MENU V REŠTAURÁCII IZBA STAREJ MATERE, RADLINSKÉHO 8 a V POCTIVEJ KANTÍNE, BRATISLAVSKÁ 17 – 4,20€
  • VÝBER Z KOMPLETNEJ PONUKY PRI DONÁŠKE VÁM GARANTUJEME JEDINE PRI OBJEDNÁVKE DEŇ VOPRED
  • CENY PRE PRAVIDELNÝ ODBER STRAVY RIEŠIME Z KAŽDÝM ODBERATEĽOM INDIVIDUÁLNE, V ZÁVISLOSTI OD POČTU A PRAVIDELNOSTI OBJEDNÁVOK. CENA MENU UŽ OD 3,50€.

UTOROK – 25.6.2019

0,33l A:Šošovicová polievka s koreňovou zeleninou a chlebom , B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Krkovička pečená na cesnaku a čiernom pive s omastenými zemiakmi (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracie soté s baby karotkou a hráškom podávané s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v cesnakovej strúhanke podávaný s pučenými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Sicílske špagety (A1,3,7)
  5. 380g Čerstvý zeleninový šalát s chrumkavými kuracími krídelkami a dressingom (A1,3,7)

 

STREDA – 26.6.2019

0,33l A:Krúpová polievka so zeleninou a chlebom,  B:Slepačí vývar  (A1,3,9)

  1. 100g/150g Hovädzie na smotane s kuracou pečeňou podávané s parenou knedľou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Zapekané kuracie prsia so slaninoua syrom podávané s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v cestíčku podávaný s pučenými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Domáce guľky s čučoried. náplňou posypané s opraženou strúhankou a preliate s vyč.maslom (A1,3,7) *objed. deň vopred*
  5. 380g Zeleninový šalát s kuskusom a sójovými kúskami (A1,3,7) 

 

ŠTVRTOK  – 27.6.2019

0,33l A:Špenátová polievka so zemiakmi, B:Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Debrecínsky bravčový guláš s cestovinou (A1,3,7)
  2. 200g/100g Zemiakový prívarok s bravčovým na paprike s chlebom (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v sézame podávaný s mrkvovo- zemiakovou kašou a zelen.šalátom (A1,3,7)
  4. 400g Zapekané fliačky so špenátom a syrom *objednávka deň vopred* (A1,3,7)
  5. 100g/200g Hlivovo –šampiňónový paprikáš s cestovinou (A1,3,7)

 

PIATOK – 28.6.2019

0,33l A:Kelová polievka so zemiakmi a chlebom, B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Pečené kuracie stehná s dusenou ryžou a mrkvovým šalátom ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Vyhorlatský bravčový plátok s fazuľkovými luskami, zapekaný s údeným syrom podávaný s omast.zemiakmi (A1,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v syrovom cestíčku podávaný s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 100g/200g Rybie filé pečené na olivách s gréckym šalátom (A1,3,4,7)
  5. 380g Domáce guľky plnené s údeným mäsom a dusenou kapustou *objednávka deň vopred* (A1,3,7)

 

PONDELOK –1.7.2019

0,33l A:Rascová polievka s vajíčkom a strúhanou mrkvou, B:Hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové kocky na rasci podávané s tarhoňou a kyslou uhorkou ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Kurací paprikáš podávaný s cestovinou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v sézame podávaný s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Penne s brokolicovou omáčkou posypané so strúhaným syrom (A1,3,7)
  5. 380g Čerstvý zeleninový šalát s balkánskym syrom preliaty bylinkovou zálievkou a chrumk.toastom (A1,3,7)

 

UTOROK – 2.7.2019

0,33l A:Hrachová polievka s údeným mäsom a chlebom , B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové plece pečené na rozmaríne podávané s pučenými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracia pečeň restovaná na šalotke s dusenou ryžou a kyslou uhorkou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v cestíčku podávaný s dusenou ryžou a cviklou (A1,3,7)
  4. 380g Šampiónové rizoto so strúhaným syrom (A1,3,7)
  5. 380g Zemiakové šúlance s orechovou posýpkou preliate s vyčíreným maslom *objed. deň vopred* (A1,3,7)

 

STREDA – 3.7.2019

0,33l A:Paradajková polievka s ryžou,  B:Slepačí vývar  (A1,3,9)

  1. 100g/200g Pečené kuracie stehno podávané s dusenou ryžou a kompótom (A1,3,7)
  2. 100g/200g Bravčové dusené mäso v kely podávané s varenými zemiakmi (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v cesnakovom cestíčku podávaný s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Zapekaná cestovina s jarnou zeleninou a syrom (A1,3,7)
  5. 380g Zeleninový šalát s vyprážanými syrovými kúskami a brusnicami (A1,3,7)                                                                                                                                                                    

 

ŠTVRTOK  – 4.7.2019

0,33l A:Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi a s chlebom, B:Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový mletý rezeň so syrom podávaný so zemiakovou kašou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Zaprávané kuracie prsia so zeleninou a smotanou podávané s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaná kuracia kapsa plnená s kápiou a syrom podávaná s mrkvovo- zemiakovou kašou a zelen.šalátom (A1,3,7)
  4. 400g Domáca maková štrúdla s ovocím *objednávka deň vopred* (A1,3,7)
  5. 380g Ľahký cestovinový šalát s restovaným kuracím mäsom a tzatziky dressingom (A1,3,7)

 

PIATOK – 5.7.2019 SVIATOK

 

PONDELOK –8.7.2019

0,33l A:Zeleninová polievka so zemiakmi a hubami, B:Hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové soté na dubákoch so slovenskou ryžou ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Kurací steak zapečený s paradajkou a syrom podávaný s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v chrenovom cestíčku podávaný s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Špagety Aglio- Olio s čerstvou rukolou (A1,3,7)
  5. 380g Zapekané zemiaky so syrom a brokolicou, karfiolom a karotkou (A1,3,7)

 

UTOROK – 9.7.2019

0,33l A: Frankfurtská  polievka s párkom a chlebom, B:Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/150g Maďarský guláš podávaný s domácou parenou knedľou  (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kurací steak s nivovou omáčkou podávaný s dusenou ryžou   (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň  podávaný s pučenými omastenými cibuľkovými zemiakmi s čalamádou  (A1,3,7)
  4. 380g Domáce maslové halušky so špenátovo- smotanovou omáčkou posypané strúhaným syrom (A1,3,7)
  5. 380g Čerstvý zeleninový šalát s vyprážanými sójovými plátkami a domácim dressingom  (A1,3,6,7)

 

STREDA – 10.7.2019

0,33l A:Ruský boršč  s chlebom,  B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové čevapčiči podávané s varenými zemiakmi, cibuľkou a horčicou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracie soté na bylinkách podávané s dusenou ryžou  (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v kukuričných lupienkoch s dusenou ryžou a cviklou  (A1,3,7)
  4. 380g Domáce parené buchty so lekvárom,posypané so škoricou a preliate s vyč. maslom*objednávka len deň vopred* (A1,3,7)
  5. 380g Tortilla plnená s čerstvou zeleninou, červenou cibuľkou,vareným vajíčkom,drveným tuniakom a dom.dressingom (A1,3,4,7)

 

ŠTVRTOK  – 11.7.2019

0,33l A:Šalátová polievka s kôprom a chlebom, B:Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/150g Bravčové pečené mäso na sedliacky spôsob s opekanými zemiakmi a kyslou uhorkou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kurací tokáň na červenom víne podávaný s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň s dusenou ryžou a kompótom (A1,3,7)
  4. 400g Domáce zeleninové lasagne (A1,3,7)  *objednávka deň vopred*
  5. 100g/200g Vyprážané šampiňóny s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (A1,3,7)

 

PIATOK – 12.7.2019

0,33l A:Šošovicová  polievka s chlebom,  B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový španielsky vtáčik podávaný s dusenou ryžou a čalamádou ( A1,3,7)
  2. 200g/100g Hrachový prívarok podávaný s pečenou klobáskou a chlebom (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v bylinkovej strúhanke s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 120g/200g Pečený pstruh s bylinkovou plnkou podávaný so zemiakovou kašou (A1,3,4,7)
  5. 100g/200g Zeleninový rezeň so zemiakovou kašou a čalamádou (A1,3,7)

 

PONDELOK –15.7.2019

0,33l A: Brokolicová krémová polievka s krutónmi, B: Domáci slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové soté na poľovnícky spôsob s omastenými zemiakmi  (A1,3,10)
  2. 100g/200g Kurací steak zapekaný so slaninkou a údeným syrom podávaný s dusenou  ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Bravčový rezeň v pivovom cestíčku  s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom (A1,3,7,)
  4. 380g Domáce rezance s tvarohom a hrozienkami *objednávka deň vopred* (A 1,3,7)
  5. 380g Čerstvý listový šalát s mladou cibuľkou s grilovanými kuracími kúskami a bbq dressingom  (A1,3,7)

 

UTOROK –16.7.2019

0,33l A: Šošovicová polievka s chlebom, B:Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové pečené stehno na rasci a rozmaríne s varenými zemiakmi  (A1,7)
  2. 100g/200g Kuracie soté s feferónmi podávané s dusenou ryžou  (A1,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň  podávaný s ryžou s kompótom  (A1,3,7)
  4. 380g Domáce halušky s vajcom a kyslou uhorkou  (A1,3,7)
  5. 380g Zeleninové rizoto z bulguru s čerstvou rukolou  (A1,3,7)

 

STREDA – 17.7.2019

0,33l A: Topoľčianska zemiaková polievka s chlebom, B: Domáci slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové korenené medailónky na dubákoch podávané s omastenými zemiakmi (A1,3,7)
  2. 100g/200g Pečené kuracie ¼ na rozmaríne s dusenou ryžou a kompótom (A1,6,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 400g Domáca sladká žemľovka plnená s tvarohom a jablkami *objednávka deň vopred* (A1,3,7)
  5. 380g Tortilla plnená čerstvou zeleninou, kúskami tuniaka, vareným vajíčkom a bylinkovým dressingom (A1,3,7)

          

ŠTVRTOK – 18.7.2019

0,33l A: Ruský boršč s chlebom, B: Domáci hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/150g Hovädzie ragú na smotane s domácou parenou knedľou  (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracie soté na šampiňónoch podávané s dusenou ryžou  (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v kefírovom cestíčku s pučenými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Domáce kapustové fliačky *objednávka deň vopred*(A1,3,7)
  5. 380g Čerstvý listový zeleninový šalát s feta syrom, čiernymi olivami (A1,3,7)

 

PIATOK – 19.7.2019

0,33l A:Kapustová polievka s rajčinovým pretlakom a chlebom, B: Domáci slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový debrecínsky guláš s cestovinou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Vyprážané rybie filé so slovenským zemiakovým šalátom (A1,3,4,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový  rezeň v cestíčku s varenými zemiakmi s petržl.vňaťkou a zelen.šalátom  (A1,3,7)
  4. 380g Zapekané poľovnícke zemiaky s klobáskou, slaninkou so smotanou a mladou cibuľkou ( A1,3,7)
  5. 380g Domáce jahodovo –tvarohové guľky preliate s vyčíreným maslom a sladkou posypkou *objednávka deň vopred*(A1,3,7)

 

 

Hmotnosti mäsa sú uvádzané v surovom  stave. Zmena jedál vyhradená.

Alergény: 1-Obilniny obsahujúce lepok, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica, 11-Sézam,12-Oxid siričitý,Siričitany, 13-Vlčí bôb a výrobky z nich, 14- Mäkkýše a výrobky z nich

 

Alergény

1-Obilniny obsahujúce lepok, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica, 11-Sézam

Hmotnosti mäsa sú uvádzané v surovom stave.

Garancia dokonalých služieb

Spoločnosť MS Gastro, s. r. o. pôsobí v gastronómii už takmer 11 rokov. Už v začiatkoch nášho pôsobenia sme si uvedomili, že jedinou možnosťou ako natrvalo udržať kvalitu služieb, je ponúknuť zákazníkovi garanciu dokonalých služieb. Ak prevezmeme v plnej miere zodpovednosť za každú jednu porciu jedla musíme zabezpečovať služby kompletne vo vlastnej réžii a nespoliehať sa na služby externých dodávateľov.

Garancia dokonalých služieb je obsiahnutá v 5. bodoch:

Jedlá varíme z preverených surovín od stabilných dodávateľov. Uprednostňujeme lokálne suroviny, u ktorých je zaručená čerstvosť a pôvod.

Disponujeme vlastnými výrobnými priestormi s najmodernejšou varnou technológiou a tímom profesionálnych kuchárov.

Objednané jedlo vám pripravíme ako kalibrované porcie alebo ho prinesieme v špeciálnych gastronádobách. V prípade väčších objednávok a vhodných priestorov zabezpečíme výdaj stravy.

Na presun používame vlastný vozový park, ktorým vám jedlo privezieme. Počas transportu dbáme na to, aby si jedlo zachovalo všetky dôležité vlastnosti a nedošlo k jeho znehodnoteniu.

Jedlá vyrábame na základe vlastných overených receptúr. Dbáme na pestrosť ponuky no najobľúbenejšie jedlá zaraďujeme častejšie.

Objednajte si poctivý obed navarený profesionálmi

  • Rezeň so zemiakmi
  • Catering - steak
  • Catering - pirohy
  • Catering - losos
  • Zemiaková polievka s kôprom
  • Šišky
  • Catering - šúlance s makom
  • Halušky
  • Paprikáš, perkelt
  • Kurací vývar
  • Bôčik
  • Rezeň so zemiakovým šalátom
  • Klobáska, jaternica, zabíjačka
  • Vyprážaný karfiol
  • Steak

REFERENCIE