Poctivý Obed

Krásny deň, predstavujeme Vám Poctivý obed.

  1. Prevádzkujeme kantíny vo veľkých závodoch, kde naše Poctivé jedlo privezieme a následne ho náš tím servíruje na porcelánový inventár. Radi vytvoríme vo vašich priestoroch takúto malú reštauráciu a ako bonus pre Vás bude bufet, kde sa Vy a Vaši kolegovia počas pracovnej prestávky môžete občerstviť alebo nadesiatovať. V takýchto bufetoch sú v ponuke domáce obložené bagetky, šaláty, pomazánky, čerstvo napečené pečivo, kávička typu Espresso, čapovaná kofola a mnoho mnoho ďalšieho. V závodných kantínach ponúkame na výber z 2 polievok a 5 – 7 hlavných jedál. Grátis máte k obedu citronádu alebo ovocnú limonádu. Cena za kompletný obed je už od 3,10€ s DPH, v závislosti od počtu jedál.
  2. Poctivý obed balíme do termoportov a vozíme Vám ho do firiem. Jednoducho si zavoláte na 0904878707, a objednáte si svoj Poctivý obed (jedálny lístok je nižšie). Objednávky prijímame deň vopred do 14.hodiny a v aktuálny deň do 10.hodiny. Minimálna objednávka sú 2 obedy. Bežná cena pre nepravidelných odberateľov je 3,80€ s DPH. Pri pravidelných odberoch garantujeme cenu už od 3,50€ s DPH v závislosti od počtu jedál. Tieto uvedené ceny sú konečné. Takže balenie a aj dopravu máte od nás Grátis.
  3. Prevádzkujeme verejné stravovacie zariadenia, kde samozrejme tiež nájdete Poctivý obed – Reštauráciu Izba starej matere, na Radlinského 8 v Nitre, ktorú si hostia obľúbili aj na usporadúvanie svojich osláv a Poctivú kantínu na Bratislavskej 17, tiež v Nitre. Viac info v sekcii POCTIVÁ KANTÍNA.

Práve ste našli spoľahlivého a poctivého partnera, ktorý sa postará aby Vaši zamestnanci a kolegovia boli v práci usmiati a nabití energiou. Po poctivom obede Vám bude príjemne, nebudete zažívať tráviace ťažkosti, a popoludnie bude pre Vás nádherné a harmonické.

Pozabudnete si občas objednať obed, alebo ste prišli do práce neskôr? To vôbec nevadí. My sme tu pre vás, a našim poslaním a vášňou je priniesť Vám energiu, energiu vo forme Poctivého jedla. Preto žiadne stresy ak je práve 11.hodín a vy sa nemôžete pohnúť z práce, zavolajte nám (0904878707) a my sa postaráme o ostatné.

UŽ NEBUDETE MAŤ NOČNÉ MORY Z VÁŠHO OBEDA. NAŠLI STE POCTIVÝ OBED. DOBRÚ CHUŤ A VEĽA ENERGIE 🙂

Denné Menu

POCTIVÝ OBED VÁM VOZÍME, ALEBO HO NÁJDETE V REŠTAURÁCII IZBA STAREJ MATERE NA RADLINSKÉHO 8, V POCTIVEJ KANTÍNE NA BRATISLAVSKEJ 17, A V ĎALŠÍCH FIREMNÝCH KANTÍNACH.

OBJEDNÁVKY PRIJÍMAME NA NIŽŠIE UVEDENOM TELEFÓNNOM ČÍSLE A TO DEŇ VOPRED DO 14.00 HOD A V AKTUÁLNY DEŇ DO 9.00 HOD, VOZÍME MINIMÁLNE 2 OBEDY.
0904 878 707
poctivyobed@poctivejedlo.sk
  • CENA MENU NA DONÁŠKU – 3,80€ (minimálna objednávka 2 obedy)
  • CENA MENU V REŠTAURÁCII IZBA STAREJ MATERE, RADLINSKÉHO 8 a V POCTIVEJ KANTÍNE, BRATISLAVSKÁ 17 – 4,20€
  • VÝBER Z KOMPLETNEJ PONUKY PRI DONÁŠKE VÁM GARANTUJEME JEDINE PRI OBJEDNÁVKE DEŇ VOPRED
  • CENY PRE PRAVIDELNÝ ODBER STRAVY RIEŠIME Z KAŽDÝM ODBERATEĽOM INDIVIDUÁLNE, V ZÁVISLOSTI OD POČTU A PRAVIDELNOSTI OBJEDNÁVOK. CENA MENU UŽ OD 3,50€.

 

STREDA – 13.11.2019

0,33l A:Fazuľková polievka na kyslo s chlebom, B:Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/150g Maďarský hovädzí guláš s parenou knedľou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracia pečeň restovaná na šalotke podávaná s dusenou ryžou a kyslou uhorkou  (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v bylinkovej strúhanke podávaný s omast. zemiakmi a zeleninovým šalátom  (A1,3,7)
  4. 100g/200g Grilovaný encián podávaný s varenými zemiakmi a brusnicami (A1,3,7)
  5. 380g Domáce knedličky plnené s čučoriedkovou náplňou posyp.s opraženou strúhankou  (A1,3,7)*objednávka deň vopred*

ŠTVRTOK  – 14.11.2019

0,33l A:Šošovicová  polievka so zeleninou a chlebom, B:Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Krkovička pečená na čiernom pive a cesnaku podávaná s opekanými zemiakmi (A1,3,7)
  2. 100g/200g Diabolské kuracie rezance s kukuricou a fazuľkou podávané s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v kefírovom cestíčku podávaný s dusenou ryžou a cviklovým  šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Studený farebný cestovinový šalát s jogurtom a zeleninou  (A1,3,7)
  5. 380g Domáca jablkovo- škoricová štrúdla z lístkového cesta ,ovocie (A1,3,7)*objednávka deň vopred*

PIATOK – 15.11.2019

0,33l A: Francúzska polievka s cestovinou, B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový Stroganov podávaný s tarhoňou ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Vyprážané rybie filé so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom (A1,3,4,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi a kompótom (A1,3,7)
  4. 380g Tagliatelle so syrovou omáčkou podávané s čerstvou rukolou (A1,3,7)
  5. 380g Domáce plnené guľky s údeným mäsom podávané na dusenej kyslej kapuste (A1,3,7)

PONDELOK – 18.11.2019

0,33l A: Zeleninová polievka s karfiolom a fazuľovými luskami, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový Csikos tokány (na cibuľke, cesnaku, slaninke, s rajčinami a paprikou zjemnený smotanou) s kolienkami (A1,3,7)
  2. 200g/100g Hrachový prívarok s domácou klobásou, s chlebom (A1,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v paprikovom cestíčku s pučenými zemiakmi s vňaťkou a kapustovo–cibuľovým šalátom (A1,3,7)
  4. 400g Kapustové fliačky na slano (A1,3,7)
  5. 380g Šúlance s makom a vyčíreným maslom (A 1,3,7) *objednávka deň vopred (resp.piatok)*

 

UTOROK – 19.11.2019

0,33l A Ruský boršč s chlebom, B: Zeleninový vývar s rezancami  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Pečené bravčové stehno s kôprovou omáčkou s parenou knedľou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracie na čínsky spôsob s dusenou ryžou (A7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň s dusenou ryžou a uhorkovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Tortilla plnená čerstvou zeleninou feta syrom a tzatziky dressingom (A1,3,7)
  5. 380g Domáce jablkové pirohy posypané škoricovou posýpkou a preliate s vyčíreným maslom *objednávka deň vopred* (A1,3,7)

STREDA – 20.11.2019

0,33l A: Šošovicová polievka na kyslo s chlebom, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Zaprávané hovädzie na koreňovej zelenine s tarhoňou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Prírodné kuracie prsia s rajčinou zapečené syrom s varenými zemiakmi s vňaťkou a kapustovo – kukuricovým šal. (A7)
  3. 100g/200g Vyprážaná bravčová pečeň so slaninovými zemiakmi a kyslou uhorkou (A1,3,7)
  4. 400g Rajčinová tarhoňa so šampiňónmi a syrom (A1,3,7)
  5. 380g Makovovo-višňové knedličky posypané s makom (A 3,7) *objednávka deň vopred*

ŠTVRTOK  – 21.11.2019

0,33l A: Frankfurtská polievka (s párkom), s chlebom, B: Zeleninový vývar s rezancami (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Segedínsky guláš s parenou knedľou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracie smotanové ragú s farebnou paprikou podávané s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň plnený kápiou a syrom, s dusenou ryžou a kapustovo – rajčinovým šalátom (A1,3,7)
  4. 130g/200g Hlivový perkelt s kolienkami (A1,3,7)
  5. 380g Tvarohová štrúdla s hrozienkami, ovocie *objednávka deň vopred*

PIATOK – 22.11.2019

0,33l A: Krémová polievka z hokaido tekvice s krutónmi, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový španielsky vtáčik so slovenskou ryžou a cviklou (A1,3,7)
  2. 200g/100g Šošovicový prívarok s pečenou špekačkou, s chlebom (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážané rybie filé s majonézovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Vyprážaný zeleninový rezeň s majonézovým šalátom (A1,3,7)
  5. 380g Tvarohovo- malinové knedličky posypané zapraženou strúh. a preliate s vyčíreným maslom (A1,3,7) *objednávka deň vopred*

PONDELOK – 25.11.2019

0,33l A: Hustá zeleninová polievka s kurkumou a s mrveničkou, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové Azu po tatársky (feferónka, steril.uhorka, cibuľa, cesnak, parad.pretlak) s opekanými zemiakmi (A1,7)
  2. 100g/200g Kuracie kúsky v smotanovo estragónovej omáčke podávané s dusenou ryžou (A1,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v kukuričných lupienkoch s dusenou ryžou a mrkvovo- ananásovým šalátom (A1,3,7)
  4. 100g/200g Sójové plátky vyprážané so sézamom podávané s varenými zemiakmi a kyslou uhorkou (A1,3,6,7)
  5.  350g Domáce rezance s tvarohom a broskyňami (A1,3,7) *(objednávka deň vopred, resp.v piatok)*

 

UTOROK – 26.11.2019

0,33l A: Kelová polievka s párkom a chlebom, B: Zeleninový vývar s rezancami (A1,3,7,9)

  1. 100g/150g Bravčová krkovička pečená na cesnaku s dusenou kapustou a s domácou parenou knedľou (A1,3,7)
  2. 380g Špenátové rizoto s kuracím mäsom posypané so strúhaným syrom a čerstvou rukolou (A1,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovou kašou a s kapustovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Tradičné slovenské kapustové fliačky (A1,3,7)
  5. 380g Domáce makovo- višňové guličky posypané s makom a preliate s vyčíreným maslom *objednávka deň vopred* (A1,3,7)

 

STREDA – 27.11.2019

0,33l A: Paradajková polievka s cestovinou, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Hovädzie rezance na lesných hubách s tarhoňou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Maďarský kurací paprikáš s domácimi haluškami (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v bylinkovej strúhanke s varenými zemiakmi a šalátom z červenej kapusty (A1,3,7)
  4. 380g Vegetariánske Chilli Con Carne zo strukoviny s chlebom (A1,7)
  5. 360g Bryndzové pirohy s opečenou slaninkou *objednávka deň vopred* (A1,3,7)

                                                                                                                                                    

ŠTVRTOK  – 28.11.2019

0,33l A:Šošovicová polievka so sušenou slivkou  a chlebom, B: Hovädzí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčové ragú na koreňovej zelenine s bielym vínom podávané so slovenskou ryžou (A1,3,7)
  2. 200g/100g Mexická fazuľa s pečenou klobáskou a chlebom (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v syrovom cestíčku so zemiakovou kašou a kapustovo- cviklovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Vegetariánsken rizoto so zeleninou a s údeným tofu s kyslou uhorkou (A1,3,7)
  5. 380g Sladké guľky s arašidovou náplňou posypané s kakaom a preliate s vyčíreným maslom (A1,3,7) *objednávka deň vopred* (A1,3,7)

 

PIATOK – 29.11.2019

0,33l A: Zemiakovo-pórový krém s krutónmi, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový guláš podávaný s opekanými zemiakmi a baraním rohom (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracie prsia zapečené s marhuľou a mozzarellou s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Tilápia grilovaná s bylinkami na listovom šaláte s domácim dressingom (A3,4,7)
  4. 100g/200g Vyprážaný syr s varenými zemiakmi s petrž.vňaťkou a domácou tatárskou omáčkou (A1,3,7)
  5. 380g Zemiakové šúlance s makom a slivkovým lekvárom (A1,3,7) *objednávka deň vopred*

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmotnosti mäsa sú uvádzané v surovom  stave. Zmena jedál vyhradená.

Alergény: 1-Obilniny obsahujúce lepok, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica, 11-Sézam,12-Oxid siričitý,Siričitany, 13-Vlčí bôb a výrobky z nich, 14- Mäkkýše a výrobky z nich

 

Alergény

1-Obilniny obsahujúce lepok, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica, 11-Sézam

Hmotnosti mäsa sú uvádzané v surovom stave.

Garancia dokonalých služieb

Spoločnosť MS Gastro, s. r. o. pôsobí v gastronómii už takmer 11 rokov. Už v začiatkoch nášho pôsobenia sme si uvedomili, že jedinou možnosťou ako natrvalo udržať kvalitu služieb, je ponúknuť zákazníkovi garanciu dokonalých služieb. Ak prevezmeme v plnej miere zodpovednosť za každú jednu porciu jedla musíme zabezpečovať služby kompletne vo vlastnej réžii a nespoliehať sa na služby externých dodávateľov.

Garancia dokonalých služieb je obsiahnutá v 5. bodoch:

Jedlá varíme z preverených surovín od stabilných dodávateľov. Uprednostňujeme lokálne suroviny, u ktorých je zaručená čerstvosť a pôvod.

Disponujeme vlastnými výrobnými priestormi s najmodernejšou varnou technológiou a tímom profesionálnych kuchárov.

Objednané jedlo vám pripravíme ako kalibrované porcie alebo ho prinesieme v špeciálnych gastronádobách. V prípade väčších objednávok a vhodných priestorov zabezpečíme výdaj stravy.

Na presun používame vlastný vozový park, ktorým vám jedlo privezieme. Počas transportu dbáme na to, aby si jedlo zachovalo všetky dôležité vlastnosti a nedošlo k jeho znehodnoteniu.

Jedlá vyrábame na základe vlastných overených receptúr. Dbáme na pestrosť ponuky no najobľúbenejšie jedlá zaraďujeme častejšie.

Objednajte si poctivý obed navarený profesionálmi

  • Rezeň so zemiakmi
  • Catering - steak
  • Catering - pirohy
  • Catering - losos
  • Zemiaková polievka s kôprom
  • Šišky
  • Catering - šúlance s makom
  • Halušky
  • Paprikáš, perkelt
  • Kurací vývar
  • Bôčik
  • Rezeň so zemiakovým šalátom
  • Klobáska, jaternica, zabíjačka
  • Vyprážaný karfiol
  • Steak

REFERENCIE