Poctivý Obed

Krásny deň, predstavujeme Vám Poctivý obed.

  1. Prevádzkujeme kantíny vo veľkých závodoch, kde naše Poctivé jedlo privezieme a následne ho náš tím servíruje na porcelánový inventár. Radi vytvoríme vo vašich priestoroch takúto malú reštauráciu a ako bonus pre Vás bude bufet, kde sa Vy a Vaši kolegovia počas pracovnej prestávky môžete občerstviť alebo nadesiatovať. V takýchto bufetoch sú v ponuke domáce obložené bagetky, šaláty, pomazánky, čerstvo napečené pečivo, kávička typu Espresso, čapovaná kofola a mnoho mnoho ďalšieho. V závodných kantínach ponúkame na výber z 2 polievok a 5 – 7 hlavných jedál. Grátis máte k obedu citronádu alebo ovocnú limonádu. Cena za kompletný obed je už od 3,10€ s DPH, v závislosti od počtu jedál.
  2. Poctivý obed balíme do termoportov a vozíme Vám ho do firiem. Jednoducho si zavoláte na 0904878707, a objednáte si svoj Poctivý obed (jedálny lístok je nižšie). Objednávky prijímame deň vopred do 14.hodiny a v aktuálny deň do 10.hodiny. Minimálna objednávka sú 2 obedy. Bežná cena pre nepravidelných odberateľov je 3,60€ s DPH. Pri pravidelných odberoch garantujeme cenu už od 3,20€ s DPH v závislosti od počtu jedál. Tieto uvedené ceny sú konečné. Takže balenie a aj dopravu máte od nás Grátis.
  3. Prevádzkujeme verejné stravovacie zariadenia, kde samozrejme tiež nájdete Poctivý obed – Reštauráciu Izba starej matere, na Radlinského 8 v Nitre, ktorú si hostia obľúbili aj na usporadúvanie svojich osláv a Poctivú kantínu na Bratislavskej 17, tiež v Nitre. Viac info v sekcii POCTIVÁ KANTÍNA.

Práve ste našli spoľahlivého a poctivého partnera, ktorý sa postará aby Vaši zamestnanci a kolegovia boli v práci usmiati a nabití energiou. Po poctivom obede Vám bude príjemne, nebudete zažívať tráviace ťažkosti, a popoludnie bude pre Vás nádherné a harmonické.

Pozabudnete si občas objednať obed, alebo ste prišli do práce neskôr? To vôbec nevadí. My sme tu pre vás, a našim poslaním a vášňou je priniesť Vám energiu, energiu vo forme Poctivého jedla. Preto žiadne stresy ak je práve 11.hodín a vy sa nemôžete pohnúť z práce, zavolajte nám (0904878707) a my sa postaráme o ostatné.

UŽ NEBUDETE MAŤ NOČNÉ MORY Z VÁŠHO OBEDA. NAŠLI STE POCTIVÝ OBED. DOBRÚ CHUŤ A VEĽA ENERGIE 🙂

Denné Menu

POCTIVÝ OBED VÁM VOZÍME, ALEBO HO NÁJDETE V REŠTAURÁCII IZBA STAREJ MATERE NA RADLINSKÉHO 8 a V POCTIVEJ KANTÍNE NA BRATISLAVSKEJ 17

OBJEDNÁVKY PRIJÍMAME NA NIŽŠIE UVEDENOM TELEFÓNNOM ČÍSLE A TO DEŇ VOPRED DO 14.00 HOD A V AKTUÁLNY DEŇ DO 10.00 HOD, V SOBOTU DO 9.00 HOD. MINIMÁLNA OBJEDNÁVKA 2 OBEDY.
0904 878 707
poctivyobed@poctivejedlo.sk
  • CENA MENU NA DONÁŠKU – 3,80€ (minimálna objednávka 2 obedy)
  • CENA MENU V REŠTAURÁCII IZBA STAREJ MATERE, RADLINSKÉHO 8 a V POCTIVEJ KANTÍNE, BRATISLAVSKÁ 17 – 4,20€
  • VÝBER Z KOMPLETNEJ PONUKY PRI DONÁŠKE VÁM GARANTUJEME JEDINE PRI OBJEDNÁVKE DEŇ VOPRED
  • CENY PRE PRAVIDELNÝ ODBER STRAVY RIEŠIME Z KAŽDÝM ODBERATEĽOM INDIVIDUÁLNE, V ZÁVISLOSTI OD POČTU A PRAVIDELNOSTI OBJEDNÁVOK. CENA MENU UŽ OD 3,10€.

                                                                                                                                                             

ŠTVRTOK  – 10.1.2019

0,33l A:Tradičná valašská kyselica s chlebom, B: Hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Krkovička pečená na čiernom pive a cesnaku s omastenými zemiakmi (A1,3,7)
  2. 200g/100g Fazuľový prívarok so špekačkou a volským okom podávaný s chlebom (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v zázvorovom cestíčku s dusenou ryžou a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 380g Penne s brokolicou a syrovou omáčkou (A1,3,7)
  5. 400g Poctivé domáce pečené buchty s tvarohom a sladkou posýpkou,ovocie (A1,3,7)

                    

PIATOK – 11.1.2019

0,33l A: Paradajková  polievka s cestovinou, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Zapekané kuracie prsia so šunkou a údeným syrom dodávané s dusenou ryžou ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Koložvárska kapusta s varenými zemiakmi (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážané domáce fašírky s majonézovým šalátom (A1,3,7)
  4. 100g/200g Pečený pstruh na masle s ružičkovým kelom na cesnaku so zemiakovou kašou (A1,3,7)
  5. 400g  Bryndzové pirohy s opraženou slaninkou a kyslou smotanou posypané s mladou cibuľkou (A1,3,7)

 

 SOBOTA  – 12.1.2019

0,33l  B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Kuracie soté s ázijskou zeleninou podávané s dusenou ryžou ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň s dusenou ryžou a kompótom (A1,3,7)

 

PONDELOK –14.1.2019

0,33l A:Brokolicový krém s krutónmi, B: Slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčový tokáň so slovenskou ryžou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracie ragú na koreňovej zelenine s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň so sézamom podávaný s dusenou ryžou a kompótom ( A1,3,7)
  4. 400g Zeleninové mexické rizoto so syrom a kyslou uhorkou (A1,3,7)
  5. 400g Sladké knedličky plnené s ovocným džemom s opraženou strúhankou a preliate vyčíreným maslom (A1,3,7)

 

UTOROK – 15.1.2019

0,33l A:Šošovicová kyslá polievka s chlebom, B: Slepačí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/150g Segedínsky guláš s domácou parenou knedľou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Zapekané kuracie prsia s broskyňou a údeným syrom podávané s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň v bylinkovom cestíčku s omastenými cibuľkovými zemiakmi a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 400g Taliansky cestovinový šalát s mozzarellou a olivami (A1,3,7)
  5. 100g/200g Tofu na ázijský spôsob s ananásom a dusenou ryžou (A1,3,7)

                                                                                                                                                              

STREDA – 16.1.2019

0,33l  A: Hrstková polievka s chlebom, B:Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/150g Hovädzie hamburské stehno podávané s cestovinou (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kurací Gyros s pečenými zemiakmi a kečupom (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň v slaninkovom cestíčku so zemiakovou kašou a čalamádou (A1,3,7)
  4. 400g Granatiersky pochod s kyslou uhorkou(A1,3,7)
  5. 400g Domáca tvarohová žemlovka s marhuľami (A1,3,7) *objednávky prijímame jedine deň vopred*

                                                                                                                                                              

ŠTVRTOK  – 17.1.2019

0,33l A:Gulášová polievka s chlebom, B: Hovädzí vývar  (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Musaka z bravčového mäsa s varenými omastenými zemiakmi a zeleninovým šalátom  (A1,3,7)
  2. 100g/200g Kurací špíz so slaninkou, klobáskou a zeleninou podávaný s dusenou ryžou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný kurací rezeň podávaný so zemiakmi na spôsob starej matere a zeleninovým šalátom (A1,3,7)
  4. 400g Dusená zelenina na masle s volským okom a s chrumkavým toastom (A1,3,7)
  5. 400g Poctivé domáce zemiakové guľky plnené s údeným mäsom podávané na kyslej kapuste (A1,3,7)

                    

PIATOK – 18.1.2019

0,33l A: Talianska minestrone s cestovinou, B: Slepačí vývar (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Bravčová sviečková na smotane s domácou parenou knedľou ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Kuracia pečeň restovaná na šalotke a červenom víne podávaná s dusenou ryžou a kyslou uhorkou (A1,3,7)
  3. 100g/200g Vyprážaný bražový rezeň v čili cestíčku s pučenými zemiakmi so slaninkou (A1,3,7)
  4. 100g/200g Hlivovo- šampiňónový paprikáš s haluškami (A1,3,7)
  5. 400gVyprážaná tilápia v bylinkovom cestíčku na listovom šaláte (A1,3,7)                              

 

SOBOTA  – 19.1.2019

0,33l  B: Zeleninová jarná polievka (A1,3,7,9)

  1. 100g/200g Kuracie soté s ázijskou zeleninou podávané s dusenou ryžou ( A1,3,7)
  2. 100g/200g Vyprážaný bravčový rezeň s dusenou ryžou a kompótom (A1,3,7)

 

                                                

Alergény

1-Obilniny obsahujúce lepok, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica, 11-Sézam

Hmotnosti mäsa sú uvádzané v surovom stave.

Garancia dokonalých služieb

Spoločnosť MS Gastro, s. r. o. pôsobí v gastronómii už takmer 11 rokov. Už v začiatkoch nášho pôsobenia sme si uvedomili, že jedinou možnosťou ako natrvalo udržať kvalitu služieb, je ponúknuť zákazníkovi garanciu dokonalých služieb. Ak prevezmeme v plnej miere zodpovednosť za každú jednu porciu jedla musíme zabezpečovať služby kompletne vo vlastnej réžii a nespoliehať sa na služby externých dodávateľov.

Garancia dokonalých služieb je obsiahnutá v 5. bodoch:

Jedlá varíme z preverených surovín od stabilných dodávateľov. Uprednostňujeme lokálne suroviny, u ktorých je zaručená čerstvosť a pôvod.

Disponujeme vlastnými výrobnými priestormi s najmodernejšou varnou technológiou a tímom profesionálnych kuchárov.

Objednané jedlo vám pripravíme ako kalibrované porcie alebo ho prinesieme v špeciálnych gastronádobách. V prípade väčších objednávok a vhodných priestorov zabezpečíme výdaj stravy.

Na presun používame vlastný vozový park, ktorým vám jedlo privezieme. Počas transportu dbáme na to, aby si jedlo zachovalo všetky dôležité vlastnosti a nedošlo k jeho znehodnoteniu.

Jedlá vyrábame na základe vlastných overených receptúr. Dbáme na pestrosť ponuky no najobľúbenejšie jedlá zaraďujeme častejšie.

Objednajte si poctivý obed navarený profesionálmi

  • Rezeň so zemiakmi
  • Catering - steak
  • Catering - pirohy
  • Catering - losos
  • Zemiaková polievka s kôprom
  • Šišky
  • Catering - šúlance s makom
  • Halušky
  • Paprikáš, perkelt
  • Kurací vývar
  • Bôčik
  • Rezeň so zemiakovým šalátom
  • Klobáska, jaternica, zabíjačka
  • Vyprážaný karfiol
  • Steak

REFERENCIE